Toteuta unelmasi - luo oma elokuva

Elokuva, unelma ja kova työ on yhdistelmä jonka avulla olen saavuttanut iloa minun elämääni. Nykypäivänä moni ihminen elää pelossa, koska he eivät uskalla toteuttaa unelmiansa. Lue tarinani, ja inspiroidu toteuttamaan juuri sinun unelmasi.     

 Kuinka monta kertaa et ole kuullut jonkun sanovan sinulle ”toteuta nyt sinun unelmasi”, mutta kun esität ideasi, niin henkilö vain sanoo ”et sinä voi tehdä tuota”. Kyllä varmasti jokaisella suomalaisella on tämmöisiä kokemuksia että heiltä hylätään unelma ja idea.  Se voi olla psyykkisesti kova pala kuulla tämmöisen viestin. Haluan siksi rohkaista sinua lyhyesti kertomalla miten minä saavutin oman unelmani.

”Unelma syntyy”

Elokuva on aina ollut minulle tärkeintä elämässä. Muistan kun nuorena poikana katselin mustavalkoisia kotimaisia elokuvia televisiosta. Jo siinä television edessä minulla syntyi idea että ehkä tulevaisuudessa itsekin haluan tehdä elokuvia tai musiikkivideoita.  Kun kerroin näistä unelmista vanhemmille ja kavereilleni, niin kaikki vain nauroivat ja sanoivat: ”oletko sinä lyönyt pääsi hyllyyn? Eihän tuollaisesta voi edes unelmoida.”. Muistan myös kun minun piti luokan edessä kertoa jostakin tulevaisuuden unelmasta. Heti kun aloin kertomaan että haluan tehdä elokuvia, niin koko luokka purskahti nauruun, ja opettajaa pyörtyi naurusta. Tämmöisen kokemuksen jälkeen varmaan jokainen ihminen olisi antanut periksi. Minä en toki ollut tavallinen ihminen, ja siksi aloitin kirjoittaa ensimmäistä käsikirjoitusta.

”Ensimmäinen käsikirjoitus – ja ensimmäinen elokuva”

Vaikka minulla oli niin paljon takaiskuja, aloitin hikisenä kotona kirjoittamaan minun ensimmäistä käsikirjoitustani.  Elokuva kertoo nuoresta pojasta jolla oli unelmana voittaa miljoonan veikkauksessa.  Lähetin luonnoksen eräälle johtajalle. Kaksi viikkoa myöhemmin hän soitti minulle ja sanoi sanat: ”TÄMÄ ON PARAS ELOKUVA-IDEA MINKÄ OLEN IKINÄ NÄHNYT”. Hän oikein huusi minulle nämä sanat.  En tiennyt oikein miten kannattaisi reagoida tämmöiseen viestiin. Sisälläni tuli todella iloinen olo. 

”Elämäni muuttui”

Puoli vuotta myöhemmin aloitimme sitten tekemään elokuvaa. Teimme myös mahtavan musiikkivideon elokuvalle.  Kukaan ei yhtäkkiä enää nauranut minulle, ja suuri ilo minun sisimmässäni vain kasvoi.  Kuten huomaat, tieni huipulle ei ole ollut helppo. Se on ollut täynnä haasteita, itkua ja mobbausta. Haluan kuitenkin minun tarinnallani rohkaista sinua jolla on unelma jolle kaikki nauraa, että luota vain itseesi ja seuraa unelmaasi!

Mukavaa viikonloppua! 


Arvioi ensimmäisenä tämä viesti

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tagit: elokuvat
Kategoriat: unelmat | vapaa-aika

0 Kommentteja
Toimet: S-posti | Kestolinkki | RSSRSS comment feed

Kommentointi on suljettu