Näin saat onnistuneen syysloman

Syysloma on se aika vuodesta kun suomalaiset oppilaat saavat tilaisuuden ladata henkiset akkunsa. Monelle vanhemmalle syysloma vain tarkoittaa enemmän stressiä, koska he eivät tiedä miten lapsia pitäisi viihdyttää. Aktiviteetteja on kuitenkin monia, ja tästä artikkelista löydät parhaimmat vinkit onnistuneeseen syyslomaan – ilman mitään stressiä.

Syksyn tulon merkit ovat puista tippuvat lehdet, veden ropiseminen ikkunaan, ja kylmän ilman eteneminen Venäjältä koko Suomeen. Yksi vielä varmempi syksyn merkki on että koululaisilla alkaa syyslomat. Tämä loma on oppilaille aika jolloin he voivat saada uutta energiaa ja voimaa loppuvuodelle. Koululaisten vanhemmille tämä voi kuitenkin aiheuttaa vaarallisen stressin, koska he eivät tiedä miten heidän tulee viihdyttää lapsiansa. Synkimmässä tapauksessa syysloma voi siis aiheuttaa sisällissodan kotona. Jottei mitään sotaa syntyisi sinun ja lapsiesi välille, haluan jakaa joitakin viihdyttäviä aktiviteetteja.

Vuokramökki – tilaisuus päästä sisäiseen rauhaan

Vuokraamalla vuokramökin voit antaa perheellesi sisäistä rauhaa ja energiaa, mutta myös yhteisoloa ja mukavia lautapelejä takkatulen edessä. Keskellä luontoa saat aikaa kalastella tai vaikkapa poimia mustikoita. Vuokramökki on siis mahtava paikka jos haluat antaa lapsillesi ikimuistoisen luontokokemuksen.

Rentouttava tunne hieronnan avulla

Jos koet että sinun lapsellasi on niskakipuja, tai muuten hermostunut olo, silloin hieronta voi olla hyvä aktiviteetti syyslomalla. Hieronnan avulla sekä kivut että psyykkinen stressi poistuvat yhtä nopeaa kuin hiihtäjä syöksyy alas jyrkkää mäkeä. Hoidon yhteydessä löytyy varmasti hyvää juomista josta voit nauttia lapsen kanssa. Siis jos haluat poistaa sekä stressin että kivut lapseltasi, suosittelen siinä tapauksessa hierontaa.

Soita autovuokraamoon ja lähde retkelle 

Haluatko yllättää lapsesi retkellä? Koetko että haluat lähteä retkelle uudella tyylikkäällä autolla? Minun suositukseni on silloin että otat yhteyttä autovuokraamoon. Sieltä voit vuokrata sopivan auton juuri sinun tarpeittesi mukaan. Jos otat yhteyttä autovuokraamoon, he voivat myös suositella sinulle mahtavia retkikohteita. Tämä on aktiviteetti jota voi tehdä ihan spontaanisti, koska riittää että samana päivänä soittaa autovuokraamolle kun haluaa vuokrata auton. Jos uusi auto ja retki kiinnostavat sinua - tämä on sopiva aktiviteetti sinulle!

Yllätä lapsesi pitopalvelulla

Yksi uusi trendi joka on juuri saapunut Suomeen suoraan Kiinasta, on pitopalvelujuhla.  Sinulle joka et ole tuttu tämän termin kanssa, niin tämä tarkoittaa: että isä tilaa salassa herkkuja kotiin pitopalveluyrityksestä. Sitten perhe istuu koko illan yhdessä ja syö herkkuja ja nauttii elämästä. Tämä on mahtava aktiviteetti jos haluat lähestyä perhettäsi.

Tärkeätä on rakkaus ja mukavuus

Näiden kaikkien aktiviteettien ydin on että lapset ja vanhemmat pitävät yhdessä hauskaa. Ei oikeastaan ole väliä mitä teette, vaan se että olette yhdessä ja nautitte elämästä.  Rakkaus, rauha ja rento olo ovat ne asiat jotka tekevät lomasta loman. Toivottavasti saat mukavan loman! 


Arvioi ensimmäisenä tämä viesti

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tagit: hieronta, vuokramökki, pitopalvelu, autovuokraamo
Kategoriat: vapaa-aika | hyvinvointi

0 Kommentteja
Toimet: S-posti | Kestolinkki | RSSRSS comment feed

Kommentointi on suljettu