Anna itsellesi sisäistä rauhaa hieronnan kautta

Hieronta ei paranna vain kroppaasi, vaan se antaa myös henkistä iloa elämääsi. Sinun täytyy vain ottaa mukaasi käsittelyn aikana kokemasi positiivinen mielentila. Sen voisi sanoa olevan helppoa – mutta vaikea toteuttaa käytännössä. Lue teksti ja inspiroidu.

Hieronta on ikivanha käsittelymuoto, jonka tarkoitus on kautta aikojen ollut antaa ihmisen kropalle rento ja mukava tunne. Käsittelymuodon fokus on siis kautta historian ollut ruumiillisessa, ei henkisessä. Mielestäni tämä käsitys on tosi epäoikeudenmukainen. Minun mukaani hieronnalla on myös monta henkisesti terveyttävää tehtävää. Väittäisin, että hieronta vaikuttaa yhtä paljon meidän henkiseen terveyteen kuin fyysiseenkin. Jos siis itse olet stressaantunut keskellä arjen hammasratasta, haluan antaa henkilökohtaiset mielipiteeni hieronnan vaikutuksesta hyvinvointiin.

”Rento kroppa – antaa rennon mielen”

Kun kroppa voi hyvin – mieli voi hyvin. Jos mieli voi hyvin, voit sinä kokonaan hyvin. Eikö kuulostakin tämä ekvaatio liian helpolta ollakseen totta? Jos olet vähänkään opiskellut matematiikkaa, tiedät varmasti, että helpoimmat ekvaatiot ovat niitä jotka antavat parhaat tulokset. Sama pätee myös hieronnassa. Altistamalla kroppasi tälle rentouttavalle käsittelylle, tulevat kroppasi ja henkinen puoli yhdessä antamaan sinulle rauhaa. Kun lihaksia kosketetaan ja ne rentoutuvat, aivoihin lähtee positiivisia signaaleja jotka sanovat: ”minä voin hyvin nyt”. Tämä yhteistyö antaa siis sinulle hyvinvoivan mielen, samoin kuin ekvaatio 1+1=2. Ensimmäinen ykkönen vastaa lihaksia, toinen mieltä. Kun nämä yhdistetään, on tuloksena vahva kakkonen, mikä tarkoittaa hyvinvoivaa mieltä.

”Säilytä positiivinen mielentilasi”

Tunne vasta päättyneen hierontakäsittelyn jälkeen on sanoinkuvaamaton. Moni varmasti ajattelee: ”mitä jos tämän voisi ottaa mukaan arkeen”. Myönteinen asia tässä on, että se on mahdollista. Aina kun tulee masentunut olo, sinun täytyy vain ajatella sitä ihanaa tunnetta jonka koit heti hieronnan jälkeen. Jos esimerkiksi olet alakuloinen koska töissä menee huonosti, ajattele sitä mukavaa hieronnan jälkeistä tunnetta. Olen itse tätä harjoittanut, ja joka kerta saanut myönteisiä vaikutuksia.

”Elä elämää nyt”

Kuten huomaat, voi helpon hieronnan kautta saavuttaa loistavia tuloksia henkiseen terveyteen. Tietenkin hieronnassa on olemassa monia muitakin etuja. Nämä ovat kuitenkin suurimmat ja tärkeimmät jotka tulee tuntea. Kun tiedät nämä, ja voit soveltaa niitä omaan arkielämääsi, tulet varmasti voimaan hyvin. Suositukseni on siksi, että menet ostamaan hierontapalveluja, ja ota mukaasi hieronnasta tuleva myönteinen tunne. Usko minua, sinun elämästäsi tulee niin paljon parempaa.


Arvioi ensimmäisenä tämä viesti

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tagit: hieronta, terapia
Kategoriat: hyvinvointi | terveys

0 Kommentteja
Toimet: S-posti | Kestolinkki | RSSRSS comment feed

Kommentointi on suljettu